Monday, December 3, 2007

Eestlusele näkku sülitamisest

Nädalavahetuse uudistes vast kõige hullem oli lugeda KE poolt tulevaid uudiseid. KE soovib RahvaRinde kaubamärki endale võtta. Aga sellest veel hullemaks osutus Savisaare tegu, nimelt ei suvatsenud Savisaar Eesti Vabariigi 90 aasta pidustustele ilmuda!! Samas järgmisel päeval vene kiriku tähtpäevale läks! Valikuid tegi täiskasvanud mees. Tema valik oli venekirik.

Siiani on Savisaar sellega silma paistnud, et on 24 veebruaril oma kodutalus "maameestega" viina visanud. Kuid see viimane sündmus võiks ka kõige pimedamatel eesti soost ja eesti meelt olevatel valijatel silmaklapid maha võtta ja sundida neid tõele näkku vaatama (kas vene kirik või Eesti vabariik). Millise asjaga KE tegeleb !?!? Kohati tundub, et KE valijad on samasugused nagu Putini valijad. Kuskil uudistes kõlas läbi ühe Putini valija väida, et Putin on rohkem head teinud kui kõik tsaarid venemaa ajaloos kokku. Jõukalt ja hästi ei ole suur naaber kunagi elanud.
Kurat ma tahaks küsida, et kui Tallinn anna penskarile närused 1000 krooni raha aastas ja Savisaar enda palga tõstab 49 000 peale, siis millise valija eest ta võitleb ? Oma kuu palgast saaks ta isiklikult toetada 49 000 penskarit Talllinnast.

Lõpetuseks võiksid KE noortekogud omapoolse arvamuse öelda, et miks nende vaimne isa ei käinud Eesti Vabariigi juubelürituse avapidustustel ? 
Muideks Lebjedev käis ja oli väga negatiivselt häälestatud Eesti Vabariigi vastu!  Minu arvates võiks Lebjedevi , kui Vabariigi vaenlse siit riigist välja saata.

1 comment:

Tiiu said...

No ja mis siis, et vene kirik? Mina valin ka sageli vene muusika või kirjanduse, eelistamata eestimaist. Olen ma siis selle pärast halb?