Tuesday, December 4, 2007

EMT koorib sada nahka kliendi seljast

Tänu EMT minutimaksule läksin siis nende kodukale kaema, et mis hinnad seal ka on. Eraklindil on keskmine kõneminut 2.50 ja kuumakse samuti olemas !!! 2 krooni ja 50 senti maksab minut! Taevas tule appi! Ei oleks uskunud, et muidu senti veeretav eestlane on EMT'le nõus sellist maksma.
Ise olen TeleYhe võrgus (Elisa eripaket), KOLM on nimetuseks. Min. arve nõue on 100 krooni, kõneminut maksab 0.88 krooni. 
See on mitu korda väiksem kui EMT pakutav hind. Samas on see ka poole odavam kui Elisa ise 
pakub oma eraklientidele.Ei ole minul personaalset kliendihaldurit. Kui võrk ja teenused töötavad siis ei olegi seda vaja ! Päris kole koduleht on samuti teleyhel. Õnneks ma käin seal 1-3 korda kuus. Tavaliselt ikka 1 ja maksan selle kaudu arveid.
Ma nüüd tean milliseid soodukaid siis EMT oma super-hyper klientidele pakub. Kui normaalhind on 2.50 siis tõesti 50% soodukas tundub ju suur. Kui ma enda mätta otsast vaatan, siis on ka pool 2.50 väga kõrge hind :)

Meil on kõige parem levi:
No andke andeks, ma ei usu seda EMT väidet. Ainuke asi mis neil on ja teistel ei ole on m-idekaart või kuidas seda seal võrgus ka nimetatakse. Tallinna kesklinn on koht, kus EMT võrk kakub või on sootuks üle koormatud. Ülejäänud Eesti on Elisal (teleyks) ja EMT väga võrdselt kaetud. Tele2 pole ammu proovinud aga 3 aastat tagasi ei saanud 
paljudes Tallinnas olevates majdes Tele2 kaardiga rääkida. Mina antud operaatorit ei usaldaks.

Üle 10 aasta tagasi läksin EMT'st minema
Eks ikka selle pärast , et juba sellel ajal viskas kopa ete, et ainult uued liitujad saavad soodukad. Samas RLE langetas hindu, EMT ei kavatsenud seda teha. Mis seal ikka nii 
RLE juurde kolisin. Mõni aasta tagasi sai korraks veel mindud EMT võrku, kuid 100 
krooni kuumaks ja mõni kõne otsa ja juba oligi 400 kroonine arve olemas. Alati oli moblaga
rääkides selline tunne, et kõik asjad tuleb jõle kiirelt ära öelda.
Täna teleyhe võrgus ma tõesti lobisen , kõned kukuvad sinna 5 minuti kanti. Igal hommikul ja õhtul on kindlad lühikesed kõned, "tšau hakkasin tulema, saame maja ees kokku" . EMT tahtis sellise kõne eest võtta 2.50 :D :D
Pole selles EMT's midagi head, peale kõrge hinna. Tõesti on neil ainuke klienditeenindus, kes vastab küsimustele meilitsi kiiresti. Starman vastab näiteks 15 päeva jooksul.

Sina kes veel oled EMT klient, minul on sinust kahju. Lehtede kommentaaridest lugesin, et enamasti on arved 1000 kuni 3000 krooni. Minu rekord arve on 1 500 krooni ja see oli EMT võrgus :)

Eraklientidele soovitan kindlalt teleyhte. Kaks head paketti seal on. KOLM ja SEITSE. Firmad, teil nagunii raha küllaga ja kasvavad sidekulud ei valmista probleeme. Kasutaga EMT'ed edasi.

1 comment:

Morgie said...

need asjad ei ole nii ühekülgsed. vaatasin ka emt kodukat ja see firma pakub ntks perekondadele päris soodsaid pakette, jne.
Ise kasutan Tele2-te, kus soodsaima paketi minutihind on 75 senti ja ka kallimatel pakettidel, mille juurde moositakse tasuta telefonidega, on minutihind alla kahe krooni. Tele2 telefoniteenindus on kah tasemel - olen telefonitsi korda saanud ntks valesti koostatud arve vms.