Saturday, December 8, 2007

Inno sihib töökohta?

Naljaks, peale seda kui Inno ex sai Kroonikast kinga, on Inno saanud endale uue hingamise. Mäletan kuidas aastaid enne seda kui Inno lahutama hakkas, vaidlesin ühe ÄP ajakirjanikuga, et kas Inno on ikka nii tasemel kui räägitakse. Tema arvamus, et veel parem. Mina ei tahtnud seda uskuda, sest ka ÄP on tellimus lugusid täis*

Aga tõestas meile midagi muud. Üritas Inno teha miskid majandus-webi-online-uudiste lehte. Läks sellega kuidas lälks. Üritama peab, muidu tulemusteni ei jõuta. Aga vaadates seda mis siis suurte lahingute vältel toimunud on. Nõmetses mees mis ta nõmetses. Ridade vahelt tuli tõtt omajagu. Mis iganes kodus ka ei toimunud, sellisel viisil rünnakud on koledad. Samas ei maksa unustada ka ajakirjanduse poolehoidu Inno exile, enne blogi sõda.
Nii.. nüüd tänase kuupäevaga viskame pilgu peale Inno& Irja kodukale, mis me näeme. Kõigil teemadel on ? taga. Mina loen siit küll välja selle, et Inno soovib Kroonika nimelist lehte minna juhtima! Kõik teemad kas uus kuum paar ?
Kui ta suudaks olla ka paberil karm ja püsida teemas (samas teeb endale selgeks, et aususest oma exi vastu ta exi teemasid ei puuduta), siis võiks ta ju seda ajakirja Kroonika juhtida. Äkki oleks siis huvitav ja asenduks 10 000 krooni maksvad lood päris lugudega ? Või seda siiski Eestis olla ei saaks, liialt väikesed olema ja varsti ei suhtleks Kroonikaga keegi ?
Küsimusi palju aga paistab nii, et Inno on oma eesmärgi saavutanud ja nüüd hakkab ka tööd otsima. Ärge unustage seda, et antud blogi sõda nägid üksikud!!! Ajakirjandus sellest vaikis!!

Aga kui Inno ex hakkab avaldama meile ja telefoni kõnesid .. mida siis näeksime ?

Tellimus lugu
Maksad ajakijanikule mõned tuhanded, teed mõne peo joogid välja, näitad paljad ja ilusaid naisi ja positiivne lugu olemas.

No comments: